lehet bennem valami kór, elvégre is hétfőn és kedden is bringával jöttem be a gyárba, meg mentem haza. ráadául a négy menetből háromnál kesztyű sem volt rajta, ellenben odakint baszott hideg.

szerdán némi gyengeség, köhögés, aztán este néhány körön át rázott hideg, majd hajnali négyre győzött a küzdelemben a rubophen. tegnap láz, köhögés, plusz a szokásos ellenállás: lázcsillapítás, vitamin-túladagolás, béress-ezaz, dupla takaró, 24 órás offline üzemmód, este azért ránéztem a dolgokra.

 

 

elmentem ma körzeti orvoshoz. nem voltam különösebben szarul, csak hogy ha valami tényéeg bújkál bennem, akkor ne szombaton vagy vasárnap kelljen ügyeletre menni. elmondtam a történéseket. meghallgatott, megnézett. aztán szólt a asszisztensnőnek, hogy vegyenek táppénzre keddig infuenzával.

majd felírt egy antibiotikumot, enyhe szer, gyulladáscsökkentő, meg köptetőt. és hogy menjek vissza kedden. kurvára nem érzem magam influenzásnak, nincsennek végtagi fájdalmaim, csak nem vagyok a topon.  

szóval, lehet hogy van influenzajárvány. de az is lehet, hogy nincs. van viszont eladatlan szérumkészlet, meg a járványnak rendes támogatói a média vonalában.

jobbulást.